Ik sta u graag te woord

06-51700033

info@marleenhondenfotografie.nl

Wie is Marleen?

Mijn naam is Marleen van Es, ik ben 34 jaar en moeder van een dochter van 3 jaar. Ik ben woonachtig in Woudenberg en gek op dieren en de natuur.

Na een aantal jaar vooral hobbymatig fotograferen wilde ik meer. Daarom besloot ik na een basisopleiding ook een jaaropleiding fotografie te volgen, om het vak echt goed te leren. Met veel plezier heb ik deze doorlopen.

Maar waarom ben ik dan dieren gaan fotograferen?     

Dit komt ten eerste omdat ik dol ben op dieren, maar ze zijn ook erg mooi op foto’s. Toen ik net mijn eerste spiegelreflexcamera had vroeg een vriend mij of ik mee ging met een honden wandeling. Dit heb ik gedaan en vond het echt geweldig om de hele middag hondjes te fotograferen. Het idee van de hondenfotografie is daardoor blijven hangen. Al heb ik de eerste jaren vooral mensen gefotografeerd, het enthousiasme voor de honden kwam direct terug toen er weer een hond voor mijn lens stond. En sindsdien wist ik dat ik mij meer wilde gaan richten op Honden Fotografie en daarbij ook wandelingen wilde gaan aanbieden. Maar ook andere dieren vind ik erg leuk, dus die ben ik er als snel ook bij gaan fotograferen.