Ik sta u graag te woord

06-51700033

info@marleenhondenfotografie.nl

Uw hond als model!

Denkt u nou “een mooie foto van mijn hond moet er echt nog een keer komen!

Ik kan u hierbij helpen als u dat wilt.

Dit kan zijn in een volledige fotoshoot, minisfotohoot of hondenwandeling

(Volledige) Fotoshoot

Wanneer u kiest voor een fotoshoot gaat u met mij en uw eigen hond(en) op stap. U mag zelf een voorkeursbestemming aangeven maar ik kan ook iets voor u uitkiezen. Ik leer steeds weer nieuwe mooie plekken kennen.

De fotoshoot duurt ongeveer een uurtje, maar afhankelijk van de plaats en de hond kan dit ook iets langer zijn. Bij meerdere honden zal het al snel wat langer duren.

Minishoot

Een minishoot is altijd met 1 dier en duurt ongeveer 30 minuten. Ik doe 1 hond per shoot omdat anders de tijd te kort is. Deze shoots zijn alleen te boeken op de vooraf geplande data. Natuurlijk kunt u altijd een voorkeursdatum opgeven.

Op 4 oktober in de ochtend organiseer ik weer minishoots. Onder de deelnemers verloot ik een houtblok met foto naar keuze.

Voor meer info of reserveren: info@marleenhondenfotografie.nl

Honden Wandelingen

Heeft u een sociale hond en vindt u het leuker om met meerdere honden tegelijk op pad te gaan? Hiervoor organiseer ik hondenwandelingen met minimaal 3 tot 5 baasjes. En maximaal 5 honden.

Een fotowandeling wordt op verschillende locaties georganiseerd in de omgeving van Woudenberg, Zeist, Utrechtse Heuvelrug. Denk eraan dat u hond goed samen moet kunnen met andere honden als u mee wilt lopen.

Op dit moment zijn er nog geen wandelingen gepland i.v.m. de corona regels. Als er versoepelingen komen wil ik voor kleine groepjes weer wat gaan organiseren. Heb je interesse houdt mijn website en facebook dan goed in de gaten.

Bij interesse mag je mij ook altijd een berichtje sturen zodat ik je vast op de lijst kan zetten. En ben je met meerdere mensen en honden kunnen we ook speciaal wat inplannen.

Meer informatie

Wilt u meer weten of reserveren mag u mij altijd bellen of mailen. info@marleenvanesfotografie.nl of 06-51700033

Het is fijn als de hond commando’s kent maar dit is niet verplicht. Heeft uw hond een favoriet speeltje of knuffel neem deze gerust mee.

Als het dier een riem om heeft kan dit zoveel mogelijk achteraf worden weggewerkt. Hoe kleiner de riem hoe makkelijker dit zal gaan.